Δυναμική συμμετοχή του Εργαστηρίου Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2022 στο πλαίσιο του έργου SMARTiMONY

Το Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής (ΕΓΕΠ) του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συμμετείχε στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας τα καινοτόμα ερευνητικά έργα που υλοποιεί. Η PHILOXENIA είναι μία σημαντική Έκθεση, η οποία σκιαγραφεί το προφίλ του τουριστικού επιχειρείν, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της τουριστικής αγοράς, συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ενώ συμβάλει στην ανάδειξη προορισμών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

H PHILOXENIA προσέλκυσε 335 εκθέτες από 18 χώρες και υποδέχθηκε 115 hosted buyers από 35 χώρες, και κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκε ένα πρόγραμμα 3.500 συναντήσεων και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Για το περίπτερο του ΕΓΕΠ, πλήθος επισκεπτών επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Εργαστηρίου παρουσίασε το ερευνητικό έργο του SMARTiMONY και τις καινοτόμες εφαρμογές που υλοποιεί, με την προσοχή των επισκεπτών να επικεντρώνεται στις εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ερευνητικά έργα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Εργαστηρίου Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής kic.uoi.gr.